Blogpost: Gaby Rasters

Op een maandagmorgen....

03-07-2018 door Gaby Rasters 2 reacties
Op zondagavond viel ik van mijn fiets, samen met mijn dochter. Bont en blauw zijn we. Bah. Maandagochtend kwam ik stijf uit bed.
Eigenlijk kon de week me gestolen worden. Je hebt wel eens van die dagen toch?
En toen kwam er een appje van mijn schrijfvriendin Aline van Wijnen binnen met de volgende link naar de
Hebban prijs. En of ik dat al gezien had? Nee dus. Ik had helemaal geen idee wat het was en scrolde een beetje lusteloos door het bericht. Leuk dacht ik, al die mensen met hun boeken in de nominatielijst.
Mijn gemopper sloeg om toen ik daar gewoon Mijn Eigen Boek Nooit meer Bang tussen zag staan.
WAT!!!??
Met iets meer aandacht las ik het bericht opnieuw en opnieuw.
Wat een ongelofelijke eer! Geweldig.
Ja, mijn maandag-baaldag veranderde opeens in een feestweek! Het lijkt wel alsof het ene goede nieuws het andere goede nieuws een zetje geeft. Zo staat mijn boek in de top 8 van de feelgood boeken van de maand juli!
Daarnaast gaat de JUMBO ook mijn boek verkopen in hun winkel een denkt de AH erover na! Ik kan mijn geluk niet op.
Ik ben nog steeds een beetje blauw, maar ach!

Ik hoop natuurlijk dat iedereen van 16 juli gaat stemmen op mijn boek! Cross fingers!
Lees verder op mijn site

Reacties op: Op een maandagmorgen....