Op naar de volgende categorie

Goede avond allemaal,
Vandaag 01-05-2019 is het de eerste dag van mei. Een nieuwe maand om een heleboel boeken onveilig te maken. Heb de normale dingen gedaan vandaag en heb niet echt iets om te vertellen. Ik ga daarom gelijk maar door naar de boeken die ik vandaag gelezen heb (tis het enige wat ik kan melden.)

Mijn Reading Challenge 2019:
Kan de categorieĀ November: Lees een vergeten boek afvinken en heb een recensie geschreven voor het boek De magische bibliotheek. Ben gelijk verder gegaan met de volgende categorie en dat isĀ Januari: Lees een boek dat je persoonlijk wordt getipt door de Hebban Boekentipper. Heb daarvoor Dert13n van Steve Cavanagh gekozen en met dit boek ga ik regels ook weer een beetje buigen. Dit boek is niet door een boekentipper getipt, maar door mijn moeder (ze zag het in het Bookspot foldertje, dacht dat het wat voor mij was en liet het aan mij zien.) Dit is het laatste boek van het 2019 lijstje, maar zal hierna gewoon verder gaan met het XXL lijstje.

(Verder gegaan) 31 blz gelezen uit het boek De magische bibliotheek van Jostein Gaarder & Klaus Hagerup (uitgelezen.)
(Begonnen) 50 blz gelezen uit het e-book Dert13n van Steve Cavanagh.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Op naar de volgende categorie

Gesponsorde boeken