Blogpost: BeauVigo

Op reis in de ruimte met André Kuipers

De afgelopen dagen ben ik samen met André Kuipers naar het ruimtestation ISS geweest. Wat heeft Sander Koenen samen met André het verhaal prachtig opgeschreven. Ik waande mij echt in het ruimtestation!

Wie wil er nu niet naar de ruimte om onze prachtige planeet eens vanaf die kant te bekijken. André geeft echt een prachtig inkijkje in de wereld van de ruimteluchtvaart. De laatste spannende momenten voor het vertrek, de daadwerkelijke ruimtereis naar ISS, ik beleefde het allemaal samen met André. 

Hoe slaap je als je gewichtloos bent? Wat doe je allemaal voor wetenschappelijk onderzoeken? Hoe heb je contact met het thuisfront? Al deze vragen komen voorbij.

Inmiddels ben ik samen met André terug op aarde. Ik moet nog wel even definitief landen na het lezen van dit grote avontuur

Reacties op: Op reis in de ruimte met André Kuipers

Gesponsorde boeken