Blogpost: Roosje de Vries

Op uitnodiging van Tau ;-): laten we het eens hebben over lezen en schrijven.....

Ik ben net een beetje aan het kliederen geweest op de achterkant van een bibliotheekbonnetje. Die bewaar ik namelijk altijd; zo handig voor krabbels en kleine rijtjes.
Ik heb een paar onderwerpen opgeschreven over het lezen van boeken en het bepreken daarvan. Onderwerpen die mij na aanhet hart liggen. Maar eigenlijk wil ik niet alleen mijn meningen en kwinkslagen ventileren, ik wil graag een discussietje proberen aan te zwengelen. Nou, discussie, meer leesbelevingen eigenlijk. En die kwinkslagen, daar ben ik niet zo behendig in, hoor.

Een soort van klein forumpje waarop jullie en ik lekker rustig onze ervaringen en meningen kwijt kunnen. Geen idee of dat gaat werken, misschien helemaal niet. We zien wel. Wie niet waagt die niet wint.
Van de week kom ik met een eerste item.
Vandaag en morgen ben ik sowieso te druk, en dat in die hitte, pffffff.
Tot spoedig.

Met dank aan....Tau ;-)

Reacties op: Op uitnodiging van Tau ;-): laten we het eens hebben over lezen en schrijven.....

Gesponsorde boeken