Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Oudjaarsschoonmaak

Goede avond allemaal,
Vandaag 30-12-2018 ben ik begonnen met schoonmaken/opruimen. Ik heb als traditie om schoon en netjes het jaar in te gaan, soms door omstandigheden wordt het een nieuwjaarsschoonmaak. Ik ben als een echte Assepoester aan de slag gegaan en heb geen rug meer over. Morgen ga ik nog even alles nalopen om te kijken of ik niet iets vergeten ben. Heb ook de stapels met boeken die her en der verspreid waren in m'n boekenkasten gepropt en heb nu echt geen ruimte meer (moet binnenkort maar nieuwe aanschaffen.) Daarna ben ik uitgeput op m'n bed gaan lezen.
Weet niet zeker of ik morgen tijd heb om een blog te schrijven en anders schrijf ik een blog over oud/nieuwjaarsdag (ik zie wel wat ik ga doen.)

De boeken van 30-12-2018:
(Begonnen) 150 blz gelezen uit het boek Roeien naar de Volewijck van Suzanne Wouda.
(Begonnen) 100 blz gelezen uit het boek Het nieuwe spookhuis van Tjerk Noordraven.

250 blz gelezen vandaag, de leestrein was niet te stoppen. Ben al van plan om van Het nieuwe spookhuis een recensie te schrijven, die komt denk ik na oud en nieuw op mijn pagina.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Oudjaarsschoonmaak