Esther Auteur

Blogpost: Esther

Over boeken...enzo

Over boeken...enzo

De zomervakantie is inmiddels al weer een paar weekjes voorbij. De kinderen gaan weer naar school en het werk is weer begonnen. Voor mij is dat niet gestopt omdat ik meer dan een baan heb, maar dat terzijde. Doordat de kinderen weer naar school zijn heb ik ook weer wat meer de tijd voor mijn eigen passie en hobby, lezen en schrijven. Ik hou van lezen, ik verslind boeken. Stapels boeken...! Op mijn wenslijst staan nog wel een paar toppers zoals bijvoorbeeld "Ik wist het al" van Kirsten Hannah en Ultiem bewijs. En zo is het dat steeds wanneer ik in onze lokale boekhandel ben mijn portemonee klagend opengaat. Het is allemaal te leuk..! Zal ik dan toch maar eens weer naar de bieb? Maar nee, dat wachten op een gereserveerd boek duurt mij altijd te lang. Ik wil nu lezen..:) 
Van de andere kant ligt er nog een leuk stapeltje boeken op mijn kast die staat te wachten op een recensie. Onder andere "Hij kent mijn naam" van Jolanda de Varia en "Ik ben Janne wel" van auteur Carla Kwakkel. Binnenkort komt haar nieuwe boek uit. Ik zie ernaar uit..!

Ik heb mijn eigen boek uitgegeven bij Scholten Uitgeverij en daarvoor recenseer ik dan ook met liefde. Soms ook wel eens een boek van een andere uitgeverij die ik goed heb gevonden en die ik dan ook graag benoemen wil. Maar meestal de heerlijke boeken van onze eigen uitgever. Ook leuk om te vertellen is dat afgelopen zaterdag de Scholten Familiedag heeft plaatsgevonden. Het was een dag vol ontmoeting en gesprekken met de uitgeverij en sessies gegeven door auteurs. Persoonlijk heb ik een sessie mogen geven over boekpromotie. Er was een stroofwafelbakker en, Kirsten Alting, zangeres heeft haar prachtige stem laten horen! Het was een mooie dag met veel ontmoetingen. Ik heb indrukken genoeg opgedaan voor een heel jaar. Toch zie ik al weer uit naar komend jaar.

Vandaag begon na dit hele leuke weekeinde weer een nieuwe werkweek. Meestal zijn mijn dagen aardig volgepland en een boek lezen is dan ook best een luxe. Omdat ik er zo van hou maak ik er wel tijd voor. Ik ben wel benieuwd naar welke dingen jullie triggeren zodat je een boek gaat lezen? Is het de kaft? De promotie? Review? Ik ben echt benieuwd.Voor mij kunnen dat verschillende dingen zijn maar ik luister vooral naar mijn gevoel. Ieder geval, de kop is er weer af. Zowel van het schooljaar als van de week. Op naar al hetgeen deze week ons brengt. Ik zeg, laat maar komen. Vooral, de boeken enzo...! 


Reacties op: Over boeken...enzo

Gesponsorde boeken