Erik Le Romancier Auteur

Blogpost: Erik Le Romancier

Over de helft en dus tijd voor literair pannenbier!

Goed nieuws voor iedereen die is geïnteresseerd in leuke en lekker leesbare lectuur. Mijn nieuwe boek vordert gestaag. Zo gestaag, dat ik inmiddels over de helft ben met schrijven én voorlig op schema. Als ik dit volhoud, zou ik jullie wel eens eerder dan 1 oktober 2019 kunnen vergasten op mijn volgende pennenvrucht. Dat alles vraagt om literair pannenbier! Daarom trakteer ik jullie op een deel van een heel mooie recensie van mijn vorige boek 'Liefde, Lust en Andere Ongemakken':

In dit boek laat Erik vier vriendinnen schitteren. Stuk voor stuk zijn deze vier personages goed uitgewerkt. Je leert hun achtergronden kennen van hoe ze zijn opgegroeid tot aan waar ze nu in het leven staan. Door de vlotte schrijfstijl en de flinke dosis humor raak je meteen vertrouwd met hun levens, waardoor je direct goed in het verhaal zit. Het mooie is dat hun vriendschap sterk is verwoord. De auteur wist me te verrassen met een bepaalde wending in het verhaal die ik niet zag aankomen. Daardoor kreeg het verhaal precies de juiste pit, zodat het niet inzakte. "Liefde, Lust en andere Ongemakken” is een roman met leuke humor, waardoor het leest als een trein en achter de humor schuilt ook nog een boodschap.

Nieuwsgierig geworden? Al mijn boeken zijn te koop via bol.com, Bruna.nl, boekenbestellen.nl, of te bestellen via je locale boekhandel.

Reacties op: Over de helft en dus tijd voor literair pannenbier!

Gesponsorde boeken