Liesbeth Jochemsen Auteur

Blogpost: Liesbeth Jochemsen

Overzicht van mijn publicaties

Afgelopen week heb ik op mijn website www.liesbethjochemsen.wordpress.com het gedeelte bij publicaties bijgewerkt en aangevuld. Sommigen zullen het wellicht al gezien hebben.
De belangrijkste verandering is dat het overzicht van mijn publicaties nog duidelijker is geworden. Nu zie je in één oogopslag welke boeken ik heb gepubliceerd en met een enkele klik krijg je meer informatie, zoals de achterflaptekst of een recensie. Ook zie je nu gemakkelijk welke (korte) verhalen ik tot nu toe heb gepubliceerd en in welke verhalenbundels ze staan. Meer informatie is ook nu weer met één klik bereikbaar.
Nieuwsgierig? Ga dan naar het bericht Een overzicht van mijn publicaties (te vinden via de link) of kijk op mijn website bij het menu Publicaties. https://liesbethjochemsen.wordpress.com/2020/10/14/publicaties/

Lees verder op mijn site

Reacties op: Overzicht van mijn publicaties

Gesponsorde boeken