Ninja Paap-Luijten Auteur

Blogpost: Ninja Paap-Luijten

Pas op, hier kom ik aan!

Houd alvast een plekje vrij in je boekenkast. Of op je e-reader. Maak tijd voor leesuren zo rond de zomervakantie of vlak daarna - juist, als alle stress weer op je afkomt en je lekker in een boek weg wilt kruipen om weer even "eruit" te zijn.
Plan mij maar vast in ... 

... want deze zomer wordt mijn debuutroman gepubliceerd bij Perubo Publishing! 

Het is officieel. Mijn hoofd is opnieuw online verschenen, dit keer niet op mijn eigen website, maar op de site van mijn uitgever. Achter de schermen zijn we samen keihard aan het werk om mijn roman tot een prachtig boek te maken. Kun je geen genoeg krijgen van mijn hoofd, kijk dan maar eens hier: Perubo Publishing


Hou je van romans, dan heb je echt iets om naar uit te kijken. In een notendop draait Oragayn (zo heet het boek) om de prijs die betaald wordt voor vrijheid en veiligheid. Een kleine groep mannen en vrouwen doen een vreemde ontdekking als ze een aangifte uitpluizen - en moeten dan alles op alles zetten om een geheim te bewaren.

Omdat ik dolgraag mijn teksten voor zich laat spreken, deel ik hieronder een fragmentje uit het verhaal. Wil je meer erover weten? Kijk dan eens op mijn website. Het verhaal wordt natuurlijk nog helemaal geredigeerd, maar ondertussen kun je alvast gaan lezen ... 

--

Het zachte geluid van de paardenhoeven op de straat klonk als houten kommen die tegen elkaar werden getikt, zacht, een vertrouwd geluid.
‘Dit,’ zei Vesaljev, toen hij voor een gevel een plas braaksel ontwaarde, ‘is niet de beste wijk van Hedorn.’
‘Verre van.’
‘En hier moeten we die man vinden?’
‘Ik heb zijn adres,’ bromde William.
‘Wat doet hij hier?’
‘Zich schuilhouden, als je het mij vraagt.’
‘Voor wie? Voor de Garde?’
‘Je kunt je niet schuilhouden voor de Garde.’ William keek opzij. ‘Maakt het uit voor wie? Hij wil niet gevonden worden.’
‘Jij hebt zijn adres,’ herinnerde Vesaljev hem fijntjes. ‘Zo moeilijk is hij niet te vinden.’
William schudde glimlachend zijn hoofd. ‘Soldaat, je weet lang niet alles van de Garde.’
‘Ik weet niet alles, maar ik weet wel dat we oorspronkelijk het bevel hadden om tegen zonsopgang weg te rijden. Nu komen we tegen zonsopgang aan.’
‘Zodat we hem verrassen voordat hij wakker is.’

--
Wie ze moeten verrassen en waarom - tsja ;) 
Dát zul je zelf moeten uitvogelen! 

02ef2d103835e75d106a5211bef12987.jpg

Lees verder op mijn site

Reacties op: Pas op, hier kom ik aan!

Gesponsorde boeken