Elly Koster Auteur

Blogpost: Elly Koster

Perfecte timing

09-04-2015 door Elly Koster 3 reacties
Vandaag arriveerde er een doos met boeken bij ons thuis. Onze eerste kennismaking met mijn nieuwe roman Blind vertrouwen. Het had op geen beter moment bezorgd kunnen worden. Nadat ik vanmorgen een chemokuur ondergaan had, voelde ik me vanmiddag minder goed dan de keren ervoor. Naast de bekende bijwerkingen voelde ik me vooral meer vermoeid en slapjes. Vanwege het mooie voorjaarsweer deed ik daarom met mijn benen languit op de loungebank een dutje in onze tuin (dat klinkt alsof ik stokoud ben.) 
Op het moment dat ik wakker werd kwam mijn echtgenoot in beeld. Hij hield iets achter zijn rug verborgen en zei dat het iets was waar ik vast en zeker van op zou fleuren. Het was een exemplaar van Blind vertrouwen. Het moment dat ik het boek voor het eerst vasthield was een bijzonder moment. Ik moest even een brok wegslikken. De laatste hand aan dit boek is namelijk gelegd in de tijd dat ik ziek werd. Ik heb in die periode het boek zelf nog een keer nagekeken op fouten en zodoende is het voor ons een beetje een boek geworden met een achterliggend verhaal. En ja, ik fleurde bij het zien ervan helemaal op. De timing van de bezorging van de doos met boeken was perfect.   

Blind vertrouwen ziet er prachtig uit, is iets groter dan voorgaande boeken en ook het lettertype van de tekst binnen in het boek is groter, dus makkelijker te lezen. De kleuren op de voorpagina zijn intens, net zo intens als kleuren in Noorwegen kunnen zijn. Daar speelt het verhaal zich grotendeels af. Sommige kleuren knallen eruit. Als je het boek ergens ziet liggen, valt het daardoor meteen op. 
Ik ben er ontzettend blij mee. Niet in de laatste plaats omdat het een verhaal is waarin het vertrouwen in de mens en in de toekomst sterk naar voren komt. En dat vertrouwen klampen wij ons op het moment ook aan vast. Zonder vertrouwen ben je nergens. Soms moet je gewoon blind vertrouwen in de toekomst hebben...

Lees verder op mijn site

Reacties op: Perfecte timing

Gesponsorde boeken