Miriam Dubbeldam-Druijff Auteur

Blogpost: Miriam Dubbeldam-Druijff

Positief maar nu even niet

Ik ben normaal gesproken behoorlijk positief ingesteld en zie in elke dag wel iets positiefs 
Helaas is de knok er momenteel even flink uit. Ik zit al sinds maanden flink met mijn gezondheid te klooien en door een bericht van het ziekenhuis blijkt dat nog wel een lange tijd te duren.

Praatpalen 
Gelukkig heb ik aardig veel mensen die me steunen op afstand en dichtbij waar ik mijn gevoel bij kwijt kan anders gooide ik het bijltje er op dit moment bij neer.

Appcontact
Ik besluit om een goede vriendin van mij even een appje te sturen om mijn gevoel kwijt te raken. Dat is een goede zet en na het appcontact besluit ik om er vandaag een baaldag van te maken en er morgen weer vol voor te knokken om de situatie van nu door te komen.Ik heb geen keus en geen zin om mijn situatie van nu mijn leven te vergallen dus ga ik op mijn manier door met de dingen waar ik blij van wordt. Bijvoorbeeld het promoten van mijn boek "Onbeperkt gelukkig met een beperking," want ja gelukkig ben ik nog steeds alleen nu even een mindere dag.


Reacties op: Positief maar nu even niet

Gesponsorde boeken