Frits Bosch Auteur

Blogpost: Frits Bosch

Presentatie 'Help, de psycholoog verzuipt!' nu online.

23-07-2020 door Frits Bosch 2 reacties
Mijn boek 'Help, de psycholoog verzuipt! is gepubliceerd op 22 februari 2019. Daarna heb ik veel presentaties gegeven in boekwinkels, psychologennetwerken, congressen en psychiatriecafé’s. Na de corona-crisis gaf ik een aantal succesvolle online boekpresentaties. Daarmee bereikte ik een heel ander publiek en ontstonden er spontaan levendige discussies over mijn boek en de problemen in de GGZ in Nederland. 'Je bent die cowboy die ijvert voor rechtvaardigheid en in jouw geval met je pen en ook voor laagdrempeligheid, toegankelijkheid, betaalbaarheid. Het hart op de juiste plaats.' schreef Christel Bouwens, gedragstherapeut uit België naar aanleiding van mijn online presentatie. Om nog meer belangstellenden de gelegenheid te geven mijn presentatie te volgen heb ik deze nu op youtube gezet.
https://www.youtube.com/watch?v=X3ymLM3i5fI&list=PLTySqoUCorAI1V5Gg-jf6hkMsYEsy3i_6&index=2Lees verder op mijn site

Reacties op: Presentatie 'Help, de psycholoog verzuipt!' nu online.

Help, de psychiater wordt gek - Frits Oostervink Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken