Blogpost: Brandy

Prinsheerlijk

Tijdens mijn vakantie in Cuba het boek “Prinsheerlijk” uitgelezen, wat ik ervan vond lees je hieronder.

Samenvatting:
Help, Bronte heeft de liefde van haar leven ontmoet! Precies op het moment dat ze had besloten voor altijd manloos te blijven, staat hij voor haar neus: Max. Slim, grappig en een enorme seksgod. Brontes verwarring is compleet als ze erachter komt dat Max niet zomaar een prins op het witte paard is, maar verdacht veel weg heeft van een échte prins. Hij woont in een kasteel op een landgoed en is puissant rijk. Wat moet hij met de onmogelijke Bronte die zich door het leven blundert? Als hij haar een huwelijksaanzoek doet, slaan de zenuwen toe – maar ze kan eigenlijk ook niet zonder hem...Lukt het Bronte om haar sprookje toch tot een happy end te brengen?

Mijn mening:
Eenmaal door het intro van het boek heen gekomen is het een heerlijk boek om weg te lezen. Even wegleggen en later weer oppakken is geen probleem gezien je zo weer in het verhaal zit. Daarnaast vond ik de schrijfwijze erg leuk/speels en heb ik erg gelachen om sommige herkenbare situaties.

Mijn cijfer:
Ik geef dit boek een 7.

Wat gebeurd er met het boek?
Ik had boek gescoord bij de kringloop en heb het na het uitlezen op vakantie aan een mede reiziger gegeven zodat deze ook van dit boek kan genieten.

Hebben jullie dit boek gelezen en wat vonden jullie ervan?

Lees verder op mijn site

Reacties op: Prinsheerlijk

Prinsheerlijk - Megan Mulry Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken