Blogpost: Pierre Vermont

PROBE

In april kwam het boek PROBE uit, het eerste boek in de Fantasy/scifi serie met dezelfde naam. Het is geschikt voor Young Adults (vanaf ~ 12 jaar) maar wordt ook door volwassenen leuk gevonden. Hier zijn enkele reacties van lezers:
#1 Ik heb Probe uit en vond het erg leuk. Als deel 2 er al was zou ik dat meteen willen hebben. Af en toe zag ik wat kleine dingetjes die ik zelf misschien nog zou aanpassen. Verder super meeslepend en spannend en leuk. Tegen het einde vond ik het al jammer dat er nog zo weinig pagina's over waren en dat heb ik niet zo vaak. Proficiat.
#2 Meteen het boek Probe gelezen, met veel plezier. Wil eigenlijk ook wel weten hoe het verder gaat met die jongeren.
#3 Ik vind de vier erg leuke personages, en ook briljant wat ze allemaal kunnen met hun uitvindingen. Vooral de scenes met de zoekgeraakte drones en het terugkrijgen ervan vond ik grappig. Dat gaf zeker vaart aan het verhaal. Het maakte ook Senne geloofwaardig als personage, omdat hij – hoe slim hij ook is - fouten maakt en door overmoed zijn drone kwijtraakt. De scene in de kelder was heel spannend. Toen ik het uit had, waren Marion, Senne, Thomas en Paul echt levende personages voor me geworden, waar je nog aan terugdenkt.
zie: www.vibook.net

Reacties op: PROBE

Gesponsorde boeken