Blogpost: Marianne van de Boeken

Read-a-thon oktober 2020, dag 3

Zo dat was dag 3 van de leesmarathon. Morgen begint het gewone leven weer. Dan ga ik aan de slag met het boek van de leesclub. Nu even 'bijkomen'.

Vandaag uitgelezen: Mooi doodliggen van A.F.Th. van der Heijden. Wat een schrijver is die man. Hij vertelt een verhaal en meandert alle kanten uit. Heerlijk om met zijn gedachtengangen mee te gaan. Wel je hoofd erbij houden om niks te missen. Hoeveel boeken heb ik al van A.F.Th. gelezen? Ik heb het even geteld, het zijn er 20.

Toch heb ik minder boeken gelezen dan ik me had voorgenomen, maar wat heb ik heerlijk kunnen doorlezen. Er ligt nog veel op de boekenladder te wachten en dan nog mijn verlanglijst. Heerlijk, nog zoveel moois in het vooruitzicht. 

Come let us read.

fc4654aae04db6f59b3ce1f094798d08.jpg

Reacties op: Read-a-thon oktober 2020, dag 3

Gesponsorde boeken