Lizzie Hebban Team

Blogpost: Lizzie

Reading Challange eindsprint

04-10-2019 door Lizzie 6 reacties
image.jpeg?w=270We zijn alweer oktober, je kan het aan alles merken, de regen, de vallende bladeren, het begint kouder te worden, vlugger donker ’s avonds… Eigenlijk het ideale weer om onder een dekentje met een tas thee of een goed glas wijn op de bank te kruipen, met natuurlijk niet te vergeten een goed boek. We zetten dan ook bijna de eindsprint om onze readingchallange te halen. Dit jaar stond hij op 60 boeken. Ik ben momenteel bezig aan boek 57, dus ik haal mijn challange wel. Jullie ook? Alleen ik zou nog een speciaal boek willen lezen voor de challange en weet niet goed welke.
Er zijn zoveel goede boeken, zoveel die nog ongelezen staan, ja dit jaar is de lezen uit eigen kast challange een beetje mislukt maar. Sowieso wil ik dit jaar nog Ik ben Pelgrim gelezen hebben, deze heb ik gewonnen op Hebban en staat op één in de Hebban top 1000. Kan niet ander of een goed boek zijn.

Maar dan dat specialleke welk boek wordt dit. Ik twijfel tussen de volgende:
 -        De tijd van de vuurbloemen van Sarah Lark
-        22-11-1963 van Stephan King
-        Het klaprozenjaar van Corinna Bomann

 Er zitten wel twee kleppers bij, wat ik uiteraard niet erg vind. *zucht* Ik kan dus echt niet kiezen. Welke zouden jullie kiezen?  Hebben jullie nog iets in het vooruitzicht dat je echt gelezen wilt hebben voor je challange?

Lees verder op mijn site

Reacties op: Reading Challange eindsprint

Ik ben Pelgrim - Terry Hayes Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken