Blogpost: Jessica Bosse

Reading challenge Engelstalig

3df0b55e175159e62f66f4ffed562cda.jpgNaast de Nederlandstalig boeken die ik wil lezen voor mijn reading challange 2016 wil ik ook een aantal engelstalige boeken lezen. Dit zijn voornmamelijk historische boeken met als thema kleermakers/handwerken. Mijn challenge is om dit jaar 5 engelstalige boeken te gaan lezen. Bescheiden aantal, maar vorig jaar was het er maar eentje, dus ga ik wel significant omhoog met mijn boekenaantal.

Een aantal boeken heb ik in mijn bezit en liggen al een jaar of wat te wachten om gelezen te worden. En er is nog een digitaal boek dat ik heb aangeschaft en die lees is nu.
'The Forgotten Seamstress' van Liz Trenow
De boeken van Liz Trenow zijn veelal vertaald vanuit het engels naar het duits, maar nog niet in het Nederlands en ik verwacht ook niet dat dit gaat gebeuren. 

Vaak zijn de boeken historisch van aard. Gaat het over arme jonge vrouwen die een kans krijgen om uit hun bestaan te komen door in opleiding te gaan tot kleermaakster of werk in een atelier. 

Reacties op: Reading challenge Engelstalig