Greet Braem Hebban Recensent

Blogpost: Greet Braem

Reading Challenge, Greet vs niet-vertaalde boeken : 0-24


Misschien, heel misschien was ik eind december iets te optimistisch. Hebban heeft dat immers goed aangepakt, een groots opgezet initiatief waar iedereen zijn steentje aan wilde bijdragen. Jezelf uitdagen, wat is er leuker dan dat ? En dus zou ik naast de 'gewone' 100 boeken ook nog eens 24 niet-vertaalde boeken lezen. 24 boeken, dat zijn er amper 2 per maand, fluitje van een cent, toch ? 

Begin januari, in mijn eerste blog (https://www.hebban.nl/main/blogs/reading-challenge-wat-als-je-te-veel-duitse-en-zweedse-boeken-hebt) heb ik een aantal mogelijke titels opgesomd, kwestie van mezelf een beetje druk op te leggen. Heb hier thuis immers tientallen Duitse boeken ongelezen in de kast staan, om van de meer dan tweehonderd Zweedse exemplaren nog maar te zwijgen (ja, die Zweden schrijven heel wat bij elkaar). 

Wel, de maand januari is voorbij en ziehier de stand Greet vs challenge : 0-24 ... En ik heb zo'n licht vermoeden dat ik ook eind februari niet degene zal zijn die op kop ligt. De leesplanning voor de komende weken ligt immers grotendeels vast met boeken voor de 'gewone' challenge. Nou ja, geen man overboord, daarna zijn er nog tien maanden te gaan, en dat zijn (gelukkig voor mij) maar liefst zo'n driehonderd dagen ! 

Wordt vervolgd :-) 

Reacties op: Reading Challenge, Greet vs niet-vertaalde boeken : 0-24

Gesponsorde boeken