Erik Le Romancier Auteur

Blogpost: Erik Le Romancier

Recensie Asverze door Eva Krap. Deze review liet me bijna blozen ;)

De vierde recensie van ‘Asverze’ is binnen, en voor mij als schrijver is deze echt een juweeltje. Zo lovend dat ik er bijna verlegen van word.

Een paar highlights:
Wat Asverze zeer boeiende fantasy maakt, is dat het raakvlakken heeft met de realiteit. De onderdrukking van de vrouw speelt in bepaalde gebieden of huishoudens nog steeds een grote rol. Daardoor komt het verhaal keihard binnen, want de auteur heeft dit op uitmuntende wijze weten te verwoorden. Zijn omschrijving van hoe het leven dan is, de gevoelens die dit oproept, maar ook het verraad van vrouwen onderling om zo zelf in een positief daglicht te komen staan, getuigen van inlevingsvermogen en empathie. De onmacht spat van de pagina’s af en maakt Asverze en de andere vrouwelijke personages daardoor levensecht. Vrouwen van vlees en bloed, met wie je intens meeleeft of die je het liefst de ogen wilt openen.” 
“De spanning, die met elke bladzijde oploopt, is voelbaar. Want hoe blijf je trouw aan jezelf als je je leven niet meer zeker bent? Is dat überhaupt wel mogelijk als iedereen om je heen alles maar als zoete koek slikt, nergens tegen ingaat en je dus alleen staat in je gevoelens ten opzichte van de gang van zaken.”

Asverze gaat over macht, corruptie, geloof en de kracht van indoctrinatie. Door dit toe te voegen aan het verhaal, is een goed doordachte fantasy ontstaan waarin intriges, verraad en geheimen de boventoon voeren. De fantasy-elementen die door het verhaal verweven zijn, maken het nog pakkender.”

Wil je deze hele recensie lezen? Dat kan. Je vindt haar onder andere op: https://samenlezenisleuker.wordpress.com/2019/11/20/eva-las-asverze-erik-le-romancier/

Wil je Asverze bestellen voor jezelf of voor een ander (met name de luxueuze hardcoverversie met een stevige, chique, glanzende kaft is een fraai cadeau)? Dat kan natuurlijk ook.

‘Asverze’ van Erik Le Romancier is te koop of te bestellen als e-boek, paperback of hardcover via onder andere boekenbestellen.nl, Bruna.nl, bol.com, Amazon, Kobo, Apple Books, of je plaatselijke boekhandel.

Lees verder op mijn site

Reacties op: Recensie Asverze door Eva Krap. Deze review liet me bijna blozen ;)

Asverze - Erik Le Romancier Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken