Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Erik Le Romancier Auteur

Blogpost: Erik Le Romancier

Recensie Asverze door Janine

De tweede recensie van ‘Asverze’ is binnen en de titel ervan is ronduit lyrisch: “Een boek om van in extase te geraken!”

Een aantal highlights uit deze recensie:
Vanaf de allereerste letter werd ik in het verhaal van Asverze gezogen en het heeft me tot het eind niet meer los gelaten.“ 
Erik is er op een knappe en briljante manier ingeslaagd om een fantasywereld neer te zetten waar je u tegen zegt.”
"Er wordt niet netjes binnen de lijnen gekleurd wat betreft taalgebruik en dat hoeft voor mij ook niet, zoals het geschreven is, leest het heerlijk weg."
"Ik wil Erik heel erg bedanken dat hij het verhaal op papier heeft weten te krijgen.”

Dat laatste is natuurlijk heel graag gedaan!

Wil je deze hele recensie lezen? Dat kan. Je vindt haar onder andere op: https://www.goodreads.com/book/show/48636786-asverze. Of hier op Hebban.

Wil je Asverze bestellen voor jezelf of voor een ander (met name de luxueuze hardcoverversie met een stevige, chique, glanzende kaft is een fraai cadeau)? Dat kan natuurlijk ook. ‘Asverze’ van Erik Le Romancier te koop of te bestellen als e-boek, paperback of hardcover via onder andere boekenbestellen.nl, Bruna.nl, bol.com, Amazon, Kobo, of je plaatselijke boekhandel.

Lees verder op mijn site

Reacties op: Recensie Asverze door Janine

Asverze - Erik Le Romancier Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners