Jolanda Pikkaart Auteur

Blogpost: Jolanda Pikkaart

Recensie van Biblion voor 'Zorg dat jouw boek er wél komt'.

Het boek 'Zorg dat jouw boek er wél komt' kun je nu ook in de bibliotheek huren. Biblion heeft ook een mooie recensie geschreven.

14444f7348d91194d8c7874cd142e1a9.jpg

"Schrijvers zijn er genoeg, maar slechts enkelen lukt het om het boek gepubliceerd te krijgen. Dit boek is een handleiding vol tips en stappenplannen om het wel te laten lukken. Afhankelijk van het soort boek is de informatie in een bepaalde kleur gedrukt. De schrijvers behandelen inspiratie, of het gebrek eraan, het schrijfproces, boekpromotie en publicatie. Maar ook: hoeveel pagina's moet het boek hebben, kaftontwerp en tekst op de achterflap.

Het is vooral een handig en inspirerend naslagwerk om contact te leggen met uitgevers en te gaan met feedback en een writersblock. Het boek staat vol lijstjes en stappenplannen. Er zijn erg veel verwijzingen naar de internetsite van dit boek: boekplanner.nl/bonus. Vooral voor een beginnend schrijver kunnen het handige tips zijn om de roman lezenswaardig te houden. Maar vooral laat deze handleiding zien dat inspiratie slechts een heel klein deel is van het uiteindelijke resultaat. De auteurs zijn zelf schrijver, uitgever en coach."

Marian Verstappen-Naus


Lees verder op mijn site

Reacties op: Recensie van Biblion voor 'Zorg dat jouw boek er wél komt'.

Gesponsorde boeken