J.Sharpe Auteur

Blogpost: J.Sharpe

Recensies: of vreselijk leuk, of een drama.

Het is altijd weer afwachten wat lezers van jouw hersenspinsels vinden. Nadat het boek verschenen is kan de auteur slechts afwachten. Een spannend moment. Wordt het afgekraakt of geroemd? Natuurlijk heeft het allemaal te maken met smaak, maar als een boek echt slecht geschreven is, zal dat een rode lijn zijn in de meesten recensies.

We zijn nu twee maanden verder sinds het verschijnen van Gebroken geheugen. En ik ben erg trots op te zien hoe goed het boek wordt ontvangen. Tot nu toe allemaal vier, vier en een half of zelfs vijf sterren recensies. Er wordt over het boek gesproken, het wordt via mond op mond reclame aan elkaar aangeraden... Wat wil een schrijver nog meer?

Onderstaand een kleine greep uit enkele recensies:

Het is bizar, het is een fantastisch en goed verhaal en voor degenen die houden van fictie/sf  is dit echt een mustread. (De thrillerlezersblog)

Van Fantasywereld.nl: Het is een soort sprong in het diepe zonder te weten waar je als lezer terecht komt en waar dit allemaal naar toe gaat. In de hoop dat het fascinerende, pakkende en vreemde verhaal dat je aan het lezen bent leidt tot een kloppend verhaal met een sidderend einde. En hierin zul je niet teleurgesteld worden.

Voor fantasythriller/sci-fi-liefhebbers is dit een boek wat je moét lezen! Deze twee auteurs van eigen bodem hebben een boek geschreven wat zich kan meten aan het werk van internationale bestsellerauteurs.

Er zal vast nog wel een recensie verschijnen die minder klinkend is, nogmaals, het blijft smaak. Maar tot nu toe ben ik euforisch.

Lees verder op mijn site

Reacties op: Recensies: of vreselijk leuk, of een drama.

Gesponsorde boeken