Blogpost: BookSomeTea

Redenen om een boek niet uit te lezen

26-03-2019 door BookSomeTea 3 reacties
Soms kun je het gewoon niet opbrengen om een boek (of serie) uit te lezen. En daar heb je dan een of meerdere goede redenen voor. Ik geef je een paar van mijn redenen om een boek niet uit te lezen.
1. Het boek is slecht geschreven. Ik had dit onder andere met Vijftig Tinten Grijs. Zelden een boek tegengekomen dat zo slecht geschreven was. En hoewel pulpboeken soms prima zijn, zit er een grens aan mijn ergernis-level. Die grens ligt dus bij Vijftig Tinten Grijs. 
2. Het verhaal is ongeloofwaardig. Dit vond ik onder ander van de Nicolaas Flamel-serie. Hier ben ik halverwege de serie mee gestopt, omdat ik het verhaal, zelfs voor fantasy, ongeloofwaardig begon te vinden.


Lees verder op mijn site

Reacties op: Redenen om een boek niet uit te lezen

Gesponsorde boeken