Ninja Paap-Luijten Auteur

Blogpost: Ninja Paap-Luijten

Regen in de woonkamer, signeren in België en een winactie!

Wat een week! Misschien is het je opgevallen dat ik vorige week geen blogje heb geschreven. De reden daarvoor was minder leuk: op woensdag regende het plotseling bij mij binnen in de woonkamer. Kort gezegd was er iets fout gegaan bij het repareren van de verwarmingsketel (op zolder) en daarbij is een hele hoop water naar beneden gestroomd. Dat levert een hele hoop gedoe en geregel en rotzooi op, dus ik zit heel krap in mijn tijd momenteel. 

Maar vandaag toch een blogje! Want ik heb natuurlijk ook gewoon hele leuke dingen! 

1 december kun je mij vinden in Sint Niklaas, België, bij Boekhandel 't Oneindige Verhaal (Stationsstraat 68 -- Sint-Niklaas)
En niet alleen ik, maar we zijn met maar liefst 7 auteurs daar in de middag tussen 14.00 en 17.00 uur! Met uiteraard onze boeken. 

En ik neem ook goodiebags mee ;) 

Bovendien heb ik ook nog eens een pracht van een WINACTIE lopen! Die kun je vinden op mijn website én op mijn Facebookpagina (je kunt meedoen via beide!). Wat moet je daarvoor doen? Zorgen dat je Oragayn hebt, hebt gehad, of gaat lezen! Biebboeken, e-books via abo, het kan allemaal. De prijs? Een bloedmooie boekenlegger of een van de andere prijzen. (Ik geef 3 pakketjes weg.) Dus check daarvoor even mijn website. Meedoen daaraan kan tot en met 15 december!

c01c58775bee07bcfee09e9622e8ea2c.jpg

c4b8c187d8d6d86514304a26adbef034.jpgLees verder op mijn site

Reacties op: Regen in de woonkamer, signeren in België en een winactie!

Oragayn - Ninja Paap-Luijten Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken