Ibolya Moor Auteur

Blogpost: Ibolya Moor

Reis van de held.

Winnen! Trauma’s. C-PTSS, angst- en paniekstoornissen zorgden ervoor dat ik ernstig ziek werd. Op dertigjarige leeftijd viel ik ten prooi aan chronische vermoeidheid. Ineens was mijn leven over. Ik verloor mijn baan, gezondheid, man, huis, vrienden en inkomen. Ik was zo vreselijk depressief en ziek dat het leven voor mij niet meer hoefde. In totaal ben ik vier keer opgekrabbeld, maar ook vier keer keihard weer in de afgrond beland. De laatste keer, zo’n zes jaar geleden, kwam ik bij de laatste reddingsboei aan. Een traumacentrum waar ik intensief begeleid werd en waar ik veertig EMDR-sessies heb moeten ondergaan. Ondertussen kreeg ik met andere ziektes te maken. Ziekte van Hashimoto, nekhernia, carpaal tunnelsyndroom, beknelde zenuw in mijn linker wijsvinger, maar ik bleef zoeken naar heling en oplossingen. Al speurende kwam ik in aanraking met kwantumdenken. Vandaar werd ik als het ware ‘geleid’ naar een mysterieschool. Die vertelde me dat er een vloek op de Hongaarse kant van mijn familie rustte. Eerst geloofde ik het niet, maar mijn nieuwsgierigheid was gewekt. Omdat ik niets zomaar even doe, ben ik diep in de materie gedoken. Uiteindelijk raakte ik ervan overtuigd dat vloeken echt bestaan én dat gedachten werkelijk kracht hebben. Het ‘toeval’ wilde dat ik in die periode mee mocht doen aan een driedaagse intensieve schrijfcursus van Corrie Gramser. Mijn oude wens om een boek te schrijven werd daar weer naar boven gehaald. Mijn gevoel van ‘dit wil ik met de wereld delen’ in combinatie met de schrijfwens zorgde ervoor dat ik ben begonnen met het schrijven van ‘De vloek van de Hongaarse familie Moór’. Sinds het juist inzetten van mijn gedachten ben ik erin geslaagd om als een van de eersten een vrijstaande woning te bouwen in Oosterwold Almere. Op 29 november 2020 heb ik mijn boek kunnen lanceren en afgelopen jaar heb ik nog een wens in vervulling zien gaan. Ik ben op de motor naar Corsica afgereisd en heb drie weken lang elke dag mooie ritten gemaakt. Uiteindelijk heb ik gewonnen.

Lees verder op mijn site

Reacties op: Reis van de held.

De vloek van de Hongaarse familie Moór - Ibolya Moór Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken