LindaElstrodt Auteur

Blogpost: LindaElstrodt

Research voor mijn nieuwe roman

01-12-2019 door LindaElstrodt 10 reacties
Mijn autobiografische roman Schaduwkracht is afgelopen maand gelanceerd, maar ondertussen ben ik al druk bezig met de voorbereidingen voor mijn tweede roman.

Een historische roman met biografische elementen over een onmogelijke liefde tegen de achtergrond van de Jordaan in de jaren 30 tot 50. Door de plaats en tijd waarin deze liefdesgeschiedenis zich afspeelt, is er veel onderzoek nodig. En dat is geweldig leuk om te doen.

Afgelopen zomer ben ik de digitale archieven van Amsterdam ingedoken en heb ik veel online onderzoek gedaan. Pas geleden heb ik deze prachtige boekpareltjes op de kop getikt bij de Kringloopwinkel.  En vanmiddag heb ik mijn vader geïnterviewd over zijn jeugd in de Jordaan.

Het boekplan is bijna klaar en ik hoop nog deze maand te beginnen met schrijven. Mooie plannen omzetten in dromen, daar ga ik voor!
635406bd32d6866970d89ba84f286666.jpg

Lees verder op mijn site

Reacties op: Research voor mijn nieuwe roman

Schaduwkracht - Linda Elstrodt Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken