Terrence Lauerhohn Auteur

Blogpost: Terrence Lauerhohn

reserveren Zielenmenners en volgende tip van de sluier

Nu de meta-redactie is afgerond en het manuscript van Zielenmenners momenteel wordt gecontroleerd op ontbrekende puntjes op i's, en j's, en achter zinnen, en omdat de verschijningsdatum van het boek in november is gepland, vind ik het tijd om een reserveringslijst voor gesigneerde exemplaren te starten. Ook licht ik een derde tip van de sluier op, en maak ik de bijhorende boekenlegger bekend (nog niet de cover): zie link *Wil je een gesigneerd exemplaar met boekenlegger reserveren, stuur je naam en e-mailadres dan naar: pixel@zeelandnet.nl o.v.v.  Zielenmenners reserveren. Je ontvangt dan tzt een e-mail van mij persoonlijk, waarna je het boek via mij kan bestellen.

Voor de bezoekers die het boek tijdens de officiële presentatie -op een nog nader te bepalen datum- aanschaffen, heb ik een extra goodie uitgezocht. Dit extraatje is een passend en uitstekend middel om de spanning ietwat van je af te reageren, en het is ook nog eens bruikbaar bij andere spannende boeken. Wat het is, blijft voorlopig nog een verrassing.

*zie hieronder een van de eerdere berichten voor nieuws over de eerste win-actie, exclusief voor mijn Hebbanvolgers!

Reacties op: reserveren Zielenmenners en volgende tip van de sluier

Gesponsorde boeken