Blogpost: x Ivy

Een korte introductie :D

15-06-2015 door x Ivy 2 reacties
Hi!

Ik ben Ivy en ik heb Hebban.nl pas geleden ontdekt, dus daarom een korte introductie. 

Zoals ik net al zei, ben ik dus Ivy en ik ben 16 jaar oud. Ik heb talloze hobby's, waaronder lezen natuurlijk. Vroeger las ik vooral kinderboeken, maar ik ging steeds meer genres ontdekken en daarom ook steeds meer lezen. Mijn favoriete genres zijn Young Adult, Romans en True Crime (daarom is één van mijn favoriete series ook Rizzoli & Isles), maar ik lees eigenlijk ook heel graag Feelgood, Culinair en Mens & Wereld. Ook vind ik het leuk om Fantasy en SF te lezen en een goed Literatuur boek kan ik ook waarderen :). Ik lees dus uit verschillende genres en vind het altijd leuk om nieuwe auteurs, genres, etc. uit te proberen. 

x Ivy

P.S. ik zit er nog aan te denken om een (boeken)blog te beginnen, maar dat weet ik nog niet zeker. Wat denken jullie ;)?

Reacties op: Een korte introductie :D

Gesponsorde boeken