Rustig dagje lezen

Goede avond allemaal,
Vandaag 05-01-2019 was het een lekker rustig leesdagje. Ik heb lekker rustig aangedaan, weer een paar boeken in de kast opgeborgen, Youtubefilmpjes gekeken, fanfiction gelezen en ben verder gegaan in m'n boeken. Voor de rest niet echt iets te melden (het was een saaie zaterdag.)

De boeken van 05-01-2019:
(Verder gegaan) 50 blz gelezen uit het boek Dieper dan de doden van Tami Hoag en ben daarmee nu op blz 390.
(Verder gegaan) 10 blz gelezen uit het boek De uittocht der muzikanten van Per Olov Enquist en ben daarmee nu op blz 120.

Ben bijna klaar met het boek Dieper dan de doden, misschien heb ik hem morgen wel uit. Weet het niet zeker, maar het is haalbaar. Heb wel de beslissing genomen om rustig aan te doen met De uittocht der muzikanten, het is niet zo'n boeiend boek, maar ik wil het wel uitlezen (ik lees gewoon iedere keer een stukje.)

Hebban Reading Challenge 2019:
Zoals aangegeven in mijn vorige blog ga ik een beetje met de leescategorieen gooien (wanneer ik wat lees enz.) Daarom de beslissing genomen om de leescategorie van oktober (lees een boek dat is of wordt verfilmd) in deze maand te lezen. Heb al een tijdje een boek in mijn bezit dat ik wil lezen en dat helemaal past bij deze categorie. Ben zelfs van plan om weer de fim te gaan kijken.

(Begonnen) 100 blz gelezen uit het boek Gaten van Louis Sachar.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Rustig dagje lezen

Gesponsorde boeken