Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    SamieraGoos Auteur

Blogpost: SamieraGoos

Samiera te gast bij Prem Radhakishun in zijn radioprogramma Zwarte Prietpraat, zondagnacht

08-09-2021 door SamieraGoos 4 reacties
Zondagmiddag om 16.00 ging de telefoon. Het was Prem Radhakishun. "Samiera, wil je vannacht te gast zijn in mijn radioprogramma Zwarte Prietpraat? Je moet dan uiterlijk om kwart voor twaalf op het Mediapark in Hilversum zijn."
Ik dacht even na. Soms luister ik naar het radioprogramma van Prem op zondagnacht van 24.00 tot 2.00, Zwarte Prietpraat. Niet dat ik zo'n fan ben van Prem, maar ik kan vaak niet slapen en dan zet ik de radio aan. Af en toe heeft hij een schrijver te gast die zijn boek mag promoten Dus ik stuurde Prem een mail, met daain de vraag of ik mijn autobiografie 'Dansen met slangen en vuur' in zijn programma mocht promoten. En tot mijn verbazing reageerde hij!
"Ja, natuurlijk, ik kom vannacht!" antwoordde ik.
Het was een prachtig avontuur. Twee uur lang praatte Prem met een enorm enthousiasme over mijn boek. Ik heb een fragment voorgelezen en ik heb zelfs zijn hand gelezen! (ik werk als waarzegster met tarotkaarten en handlezen). Hij was zó aardig.
Na afloop om 2.15u liep Prem met me mee naar mijn busje. "App je even als je veilig thuis bent gekomen?" vroeg hij. Om 4.30 in de morgen was ik thuis (Groningen) en ik appte naar Prem 'veilig thuis'. Meteen reageerde hij met 'Fijn, welterusten'. Wat lief he?
Van de week kreeg ik de videobeelden van de uitzending, want ook al is het een radioprogramma, er staat wel constant een camera op je gericht. De studiocamera's zijn tegenwoordig kleine bolletjes, ze vallen niet op, dus eigenlijk heb je er geen erg in, dat er een camera draait. Dit zijn de links naar de videobeelden van Zwart Prietpraat met als gast Waarzegster Samiera. Ik heb ze op YouTube geplaatst.
Misschien werken de links niet? Deze links staan ook op mijn website www.samiera.nl

https://www.youtube.com/watch?v=1yZHPWWCtmU&t=64s

https://www.youtube.com/watch?v=-UrYOksiQtg&t=21s





Lees verder op mijn site

Reacties op: Samiera te gast bij Prem Radhakishun in zijn radioprogramma Zwarte Prietpraat, zondagnacht

Dansen met slangen en vuur - Samiera Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners