LindaElstrodt Auteur

Blogpost: LindaElstrodt

Schaduwkracht in de boekhandel

Voor een onbekende auteur is het enorm lastig om een plekje te bemachtigen in een fysieke boekhandel. Het enorme aanbod van boeken en de beperkt beschikbare ruimte in de winkel zorgen ervoor dat een boekhandel zeer selectief te werk moet gaan en vaak alleen de boeken van bekende auteurs tentoonstelt.

Dat maakt mij extra trots dat ik sinds deze week te vinden ben bij boekhandel Stumpel in Almere. Steun de lokale middenstand en koop je exemplaar van Schaduwkracht via mijn website www.leesvoedsel.nl of bij jouw plaatselijke boekhandel. Mooi op tijd om je Sinterklaas of Kerstcadeautjes in te slaan. 

Ondertussen is mijn boek ook al opgenomen in de plaatselijke bibliotheek en zelfs al uitgeleend. Het blíjft bijzonder om mijn naam tussen alle andere auteurs te zien. Hier kan ik wel aan wennen.

f334c84594cd92deed5202c1c80cb520.jpg

43be1cba49fb27ec701f54342c98c650.jpg
Lees verder op mijn site

Reacties op: Schaduwkracht in de boekhandel

Schaduwkracht - Linda Elstrodt Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken