LindaElstrodt Auteur

Blogpost: LindaElstrodt

Schaduwkracht nu ook als e-book verkrijgbaar

Mijn jaar is begonnen met goede voornemens. Naast de research voor mijn nieuwe boek, ben ik de laatste weken bezig geweest met mijn autobiografische roman Schaduwkracht een duwtje in de rug te geven. Het is zover! Op veler verzoek van alle digitale boekenwurmen is Schaduwkracht nu ook als eBook te verkrijgen. En ook nog voor een wel heel mooi prijsje. Kijk dus snel op www.leesvoedsel.nl en bestel jouw exemplaar.

Zelf ben ik enorm fan van een papieren boek. De geur van een vers boek is net zo lekker als de geur van koffie in de morgen of van warme appeltaart. Maar de vele voordelen van eBooks zijn mij inmiddels ook wel duidelijk. Een e-reader neemt ook een stuk minder ruimte in de boekenkast in. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Papier of digitaal?

db5e7b7d3ee78913e6244423ebff2c22.jpgLees verder op mijn site

Reacties op: Schaduwkracht nu ook als e-book verkrijgbaar

Schaduwkracht - Linda Elstrodt Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners