LindaElstrodt Auteur

Blogpost: LindaElstrodt

Schaduwkracht ziet op 3 november het licht!

Lieve lezer, vriend, vriendin, kennis, familielid, collega, toevallige voorbijganger, volger,

Welkom op mijn auteurspagina bij Hebban! Op zondag 3 november zal mijn autobiografische roman Schaduwkracht het licht zien tijdens de boeklancering in Almere. 
426e3209f340931081d091145dd368f1.jpg
Als klein meisje was ik bang in het donker. Niet voor het donker zelf, maar voor alles wat zich verborgen hield voor mij. Voor alles wat naar mij lag te loeren in de duisternis. Door mijn borstkanker diagnose werd ik in een klap in een donkere leegte gezet. Ik werd geconfronteerd met mijn grootste angst, mijn eigen schaduw. In plaats van de verwachte paniek, ging er een lichtje aan. Dat licht kwam uit mijzelf en het maakte mij enorm krachtig. Ik kon mijn diepste angst recht in de ogen kijken en leerde mijn eigen schaduw te omarmen.Toen mijn wereld twee jaar na de diagnose voor de tweede keer volledig op zijn kop stond door het overlijden van mijn lieve echtgenoot, leerde ik opnieuw om mijn kracht te halen uit de donkerste diepte van mijn schaduw. Ik ben sindsdien niet meer bang in het donker! Vorige week was ik te gast in de studio van Omroep Flevoland om te vertellen over mijn boek. Vanaf maandag 4 november is Schaduwkracht volop verkrijgbaar via mijn eigen website www.leesvoedsel.nl . Maar ook via de website van mijn uitgever aquaZZ.com en alle online boekhandels zoals Bol.com. Ik kan bijna niet wachten om mijn verhaal met de wereld te delen. 

Liefs,
Linda


Lees verder op mijn site

Reacties op: Schaduwkracht ziet op 3 november het licht!

Schaduwkracht - Linda Elstrodt Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken