Marloes Auteur

Blogpost: Marloes

Schokkend! Geweldig! Doorlezen!

13-04-2015 door Marloes 61 reacties
Jeetje! Dit boek houdt me steeds meer bezig... En dat om verschillende redenen. Herkent iemand ze? Ik heb het over het boek IJstweeling van S.K. Tremayne!

Het verhaal gaat over een gezin met een tweeling. Op een gegeven moment overlijdt een van de twee meiden, en vanaf dat moment gaat het mis. het andere meisje, Kristie, blijkt niet Kristie maar Lydia te zijn. Of toch niet? Sarah weet het niet meer, een ware nachtmerrie ontstaat. 

Dit boek is geschreven door ene S.K. Tremayne, iemand die onder een pseudoniem schrijft. Hij schijnt een bekende Thrillerschrijver uit Londen te zijn. Maar wie? In DWDD werd gespeculeerd, maar niemand weet het zeker. Dat intrigeert mij.. Wie heeft dit geweldige boek geschreven?

En dan het onderwerp. Vanaf de eerste bladzijde boeit het verhaal mij. De verhaal is geloofwaardig en mega spannend. De schrijfstijl is heel prettig. Hoe verder ik in het boek kom, hoe mooier ik het vind worden. Er staan mooie zinnen in, die onheilspellende boodschappen bevatten!

- ik word overmand door schuldgevoel, maar eigenlijk heb ik maar één ontstellende gedachte
- dan ga ik doen waar ik zo tegenop zie. Dat verachtelijke, dat verschrikkelijke
- ...maar heel duidelijk hoor ik tussendoor: Mama, Mama, wie ben ik. Mama!
- ik begrijp wat Kristies droomt betekent. Ik word bang

Spannende zinnen, die er om vragen het boek snel verder te lezen! Volgens mij wordt dit weer een 'favoriet'!
4d06c91f203c45fefe938b0e3f0d9577.jpg

Reacties op: Schokkend! Geweldig! Doorlezen!

Gesponsorde boeken