Nathalie Pagie Auteur

Blogpost: Nathalie Pagie

Schop

Belofte maakt schuld! Een gesprekje met Hebbanners Sander, Alex en Soraya gisteravond op de Avond van het Spannende Boek in Amsterdam heeft me de schop gegeven die ik nodig had: een update plaatsen op deze site, waar ik ooit een profiel heb aangemaakt en een testblogje heb geplaatst, om het vervolgens volledig te vergeten. Shame on me! Ik zie dat Hebban, een jaar na oprichting, enorm is gegroeid en dat is minstens een felicitatie waard. Bij deze, chapeau!

Ik zie ook dat mijn eerste twee boeken ieder gemiddeld met 3,5 ster beloond zijn op dit platform en dat doet me deugd. Maarrrr... het maakt me ook nieuwsgierig naar de waardering die mijn volgende boek zal krijgen, dat na de zomer uitkomt. Ik heb het manuscript net ingeleverd bij mijn uitgever Meulenhoff-Boekerij en, al zeg ik het zelf, ik vind 'm echt m'n beste tot nu toe! Bescheidenheid siert de mens, ik weet het, maar laat ik eerlijk zijn: ik heb de lat een stuk hoger gelegd en ben trots op het resultaat. 

Waar gaat-ie over? Thriller 3 (de titel is nog even geheim) speelt op Aruba, waar journalisten Tara Linders en Diego Martinez stuiten op een even mysterieus als afschrikwekkend verhaal. Ik heb het met ontzettend veel plezier geschreven en kan niet wachten tot het klaar is. Momenteel wordt aan de cover gewerkt en worden marketingplannen gesmeed. I love it!

Hebban, bedankt voor de schop onder mijn kont. Ik beloof plechtig vaker 'langs' te komen. 
Geniet van jullie feest en tot snel X

Nathalie Pagie 

Reacties op: Schop

Gesponsorde boeken