Esther Schellart Auteur

Blogpost: Esther Schellart

Schrijfdip

Voor iedereen die schrijft... je kent het vast wel, je zit in een schrijfdip. Het zogenoemde "writersblock". Nu spelen er bij mij een heleboel factoren mee, waarom ik zo weinig toe kom aan het schrijven, je kent dat wel. 
  Maaarr, ik ben mezelf langzaam weer in de schrijfmood aan het schuiven. Lezen was namelijk ook nogal een dingetje en dat ben ik ook weer aan het oppakken.

Even kort wat anders, ik ben altijd zo onder de indruk van mensen die in korte tijd tig boeken kunnen lezen en ik ben vanaf januari nog maar bezig met mijn derde boek (wat voor mijn doen best een prestatie is :P).

Het probleem is nu alleen nog... waar ik ga ik mee verder. Ik heb genoeg verhalen liggen waar ik ooit mee ben begonnen. Na de Wachters trilogie zijn er tientallen ideeën langsgekomen, heb ik beginnetjes gemaakt en ze uitgewerkt. Maar nu dat zo lang stil ligt, is het lastig het weer op te pakken.
  En nog belangrijker... wat wil de lezer? Zit je te wachten op weer een verhaal over vampiers? Heb je ze dan het liefst een beetje zoetsappig, of mag het wel duister zijn? Of wat te denken van weerwolven? Ik ben er altijd al door gefascineerd, maar zijn jullie dat ook?
  Ik zal niet snel veranderen van schrijfrichting, fantasy, daar ligt mijn hart nou eenmaal.  De Wachters is een low fantasy die zich in onze wereld afspeelt. High fantasy ligt me ook en ook daar heb ik ideeën voor liggen, maar wat te kiezen? Misschien toch maar een compleet nieuw idee uitwerken? 
  Mijn duim is in ieder geval dik genoeg, nu alleen nog knopen doorhakken, spijkers met koppen slaan, je weet wel, ga nou eens schrijven Schellart!Lees verder op mijn site

Reacties op: Schrijfdip

Gesponsorde boeken