Liesbeth Jochemsen Auteur

Blogpost: Liesbeth Jochemsen

Schrijfwedstrijden (deel 2)

Naast Nevelkinderen en De storm van 2020 (waarin ik ben gepubliceerd) doe ik ook mee met andere schrijfwedstrijden:

 Ganymedes-20
Ganymedes verschijnt eens per jaar en is een bundel met Nederlandstalige poëzie en korte verhalen in het fantastische genre. Ik had hier al vaak over gehoord, maar was iedere keer te laat met inzenden. Dit jaar dus niet.
Heteerste verhaal dat ik hiervoor inzond, is het derde verhaal uit een serie van tot nu toe vier verhalen. Ieder verhaal is ook los te lezen.Het andere verhaal is een verhaal dat ik ooit bedoeld had voor de verhalenbundel Onthullingen, maar toen niet heb ingestuurd omdat het minder goed bij het thema paste.
Het mooie is dat wanneer mijn verhalen niet gepubliceerd worden in Ganymedes-20, ze ingediend worden als inzending voor Fantastische Vertellingen.

 Edge-Zero 2019
Een verhalenbundel met daarin de beste Nederlandstalige horror, sciencefiction en fantasy van het afgelopen jaar. Verhalen binnen deze genres die het voorgaande jaar hebben meegedaan aan een wedstrijd of zijn gepubliceerd komen voor Edge-Zero in aanmerking.Mijn eerste inzending voor Edge-Zero 2019 is De popppenjongen, een hertelling van Pinokkio. Dit verhaal is verschenen in de verhalenbundel Magie en Tovenaars van Keytree Uitgeverij.
Mijn tweede inzending is Een verhaal met een boodschap, over een bijzondere vampier. Het was mijn inzending voor de verhalenbundel Zonderlingen, van Godijn Publishing.

Lees verder op mijn site

Reacties op: Schrijfwedstrijden (deel 2)

Magie en tovenaars - Diverse auteurs Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken