Ninja Paap-Luijten Auteur

Blogpost: Ninja Paap-Luijten

Schrijven met de hand - doen of laten?

De eerste keer dat ik een luxe kroontjespen kocht, ging het potje inkt niet zolang mee. Een van de eerste dingen die ik deed was bijna klassiek te noemen: ik stootte het potje inkt om. Er bleef een deel achter, maar het grootste deel lag op mijn tafel. Ik begreep meteen waarom de potjes inkt vroeger op school in een uitsparing van de tafel waren gemaakt ... 

Tegenwoordig kijk ik iets beter uit ;)

Schrijven met de hand heeft wel iets. Ik vind het heerlijk om met een kroontjespen te schrijven. Af en toe schrijf ik fragmenten uit mijn verhalen met pen en inkt op. Ik ben niet iemand die uitgebreid gaat zitten priegelen om iets te maken zoals bij handlettering. Ik schrijf gewoon graag. Mijn handschrift vergt echt nog wel wat meer schrijfnijverheid - het liefst zou ik ook prachtig aan elkaar schrijven - maar het belangrijkste is natuurlijk dat het leesbaar is! 

Wat vinden jullie ervan? 


9155867e6944e8068de020fd21968531.jpg

Lees verder op mijn site

Reacties op: Schrijven met de hand - doen of laten?

Gesponsorde boeken