Janine van der Hulst Auteur

Blogpost: Janine van der Hulst

Schrijvers, dichters en luisteraars gezocht voor Open Podium in Huizen

b4d21d9d7c43dcdcb9231b6be9ed14aa.jpg


Open Podium in de bibliotheek van Huizen in samenwerking met het Huizer Schrijversgilde iedere laatste zaterdag van de maand van 10:45 tot 12:00 in de  Bibliotheek Huizen 
Kosten: Toegang vrij, reserveren aanbevolen 

Het in januari 2020 gestarte Open Podium was een succes en het Huizer Schrijversgilde en de Bibliotheek Huizen gaan door met dit Podium initiatief voor schrijvers en dichters uit Huizen en omgeving.Sinds de start op zaterdag 25 januari jongstleden hebben schrijvers en dichters uit Huizen en omgeving, elke laatste zaterdagochtend van de maand, een podium tot hun beschikking van 10.30 tot 12.00 uur. 

Ervaren én beginnende auteurs kunnen voordragen uit eigen werk bij het Open Podium. Het idee is dat naast voordragen uit eigen werk, het luisteren naar de woordkunsten van anderen ook inspirerend kan zijn. Vanzelfsprekend is iedereen welkom, ook om gewoon te komen luisteren naar de presentaties van de schrijvers en dichters. De toegang is gratis.Het Huizer Schrijversgilde verzorgt de verschillende presentatoren en samen met de bibliotheek realiseren zij de programmering. Het Huizer Schrijversgilde en de bibliotheek hopen met het Open Podium een netwerk voor schrijvers en dichters te realiseren.

Open Podium is iedere vierde zaterdag van de maand, inloop vanaf 10.30 uur in de Huiskamer van bibliotheekvestiging Huizen op de 2e etage.Vrije inloop.  

Agenda 2020zaterdag 29 februari, zaterdag 28 maart, zaterdag 25 april, zaterdag 30 mei, zaterdag 27 juni, 26 september, 31 oktober, 28 november.Tijd: 10.45 – 12.00 uurWaar: bibliotheek Huizen, Plein 2000-1, 1271 KK Huizen

Kosten: gratis, reserveren aanbevolen

Aanmelden: Heb je werk geschreven dat je graag aan een geïnteresseerd publiek wilt voordragen? Meld je dan aan voor Open Podium bij Dasja Koot (dkoot@bibliotheekhlb.nl, of bij Janine van der Hulst (janinevanderhulst@gmail.com) van het Huizer Schrijversgilde.


Lees verder op mijn site

Reacties op: Schrijvers, dichters en luisteraars gezocht voor Open Podium in Huizen

Gesponsorde boeken