Seizoen 9 van TWD

Goede avond allemaal,
Vandaag 09-10-2018 was een goeie leesdag. Ben begonnen in een nieuw boek en heb ietsjes mijn rantsoen overschreden (verslaafd, weet het.) Maar het aller grootste nieuws is dat vandaag de eerste episode was van seizoen 9 The Walking Dead. Ik ben helemaal fan van deze serie en was heel erg blij vandaag. Mijn moeder en ik bespreken/pluizen de afleveringen altijd helemaal uit en komen met allemaal theorieen. Maar ik kan wel eeuwen over TWD praten en zal jullie dat niet aan doen. Voor de rest was het niet zo'n bijzondere dag.

Het boek van 09-10-2018:
(Begonnen) 160 blz gelezen uit het boek Escape from Asylum van Madeleine Roux.

160 blz gelezen vandaag, netjes ookal heb ik mijn rantsoen (100 blz per dag) overschreden (kon het niet helpen.)

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Seizoen 9 van TWD

Gesponsorde boeken