Serie uit, op naar de volgende

Goede avond allemaal,
Vandaag 25-11-2018 had ik maar 1 doel voor ogen en dat was het uitlezen van het boek waarin ik bezig was. En dat heb ik gedaan ook. Dus wat doe je als je een serie uit hebt gelezen, je gaat gelijk naar de volgende. Maar na een paar regels uit het boek Morga van Moony Witcher te hebben gelezen, kwam ik erachter dat ik met m'n hoofd nog teveel in de vorige serie zat en dat ik geen nieuwe informatie meer oppakte. Ben er maar mee gestopt en begin morgen overnieuw met het lezen van Morga. Voor de rest niks bijzonders gedaan.

Het boek van 25-11-2018:
(Verder gegaan) 114 bz gelezen uit het boek The last beginning van Lauren JamesĀ (uitgelezen.)

114 blz gelezen, ik mag trots op mezelf zijn. Ookal heb ik niet meer gelezen dan dat, ik heb wel m'n doel voor vandaag bereikt (het uitlezen van The last beginning.) Van het boek The last beginning komt geen recensie.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Serie uit, op naar de volgende

Gesponsorde boeken