Blogpost: Miriam Lucia

Serious business

Dan ben je dus één van die winnaars (zie blog 'Nagelbijtend spannend') en heb je een hele leuke middag gehad. Maar dan? Het voelde even als een gat waar je in valt. Stilte voor de storm, als je zo de redactieronde waar je nog op zit te wachten zou wilen noemen. Die stilte was maar voor korte duur. Gelukkig ook maar, want voor je het weet ben je dat winnaarsgevoel alweer kwijt, omdat je ook nog gewoon een baan hebt.
Al gauw kwamen er mailtjes met vragen als schrijf een achterflaptekstje, vertel iets over jezelf in de derde persoon, heb je een foto voor ons. Oei, die laatste vraag bracht direct de zenuwen weer terug. Ik sta nooit leuk op foto's. Gelukkig worden er binnenkort echte auteursfoto's van ons gemaakt. Alleen dat al kunnen zeggen; een auteursfoto! Dat maakt dat je je steeds meer serieus genomen voelt. Uitgenodigd worden voor de schrijversdag van de uitgeverij, want je hoort nu bij de familie, het klinkt als muziek in mijn oren. 
Afgelopen week online overleg gehad met de andere drie winnaars, om elkaar wat beter te leren kennen en plannen te maken voor de promotie van ons boek. We willen gaan toeren; in ieders eigen omgeving een leuke boekpresentatie, of, zoals onze zuiderburen zeggen: een boekvoorstelling. We hebben agenda's getrokken, elkaar huiswerk gegeven maar vooral ook heel gezellig gekletst. We zijn een leuk team kan ik je vertellen. Dus houd ons in de gaten, want wie weet komen we ook bij jou in de buurt.

Stay tuned...

Lees verder op mijn site

Reacties op: Serious business

Gesponsorde boeken