Lissa Kemp Auteur

Blogpost: Lissa Kemp

SKY high … E & M

30-06-2019 door Lissa Kemp 2 reacties
Een licht alcoholische elevator pitch   

Waar gaat E & M over? De eerste keer dat me die vraag werd gesteld, stond ik aardig te eh ... en. Ik had een sprankelende elevatorpitch nodig, dat was duidelijk. In zo’n pitch moet je mensen in dertig tot zestig seconden kunnen interesseren voor je nieuwe boek. Nu schijnen die zestig seconden op superhoge gebouwen in New York te zijn gebaseerd. In Nederland is er waarschijnlijk geen lift die dertig seconden nodig heeft om je op penthouse niveau af te zetten. Of er moeten onderweg heel veel mensen in- en uitstappen, maar dat is zo’n geregel.  

Kort of nog korter dan maar. Opeens dacht ik aan het Fashion Hotel in Amsterdam. Tja, je hebt wat met mode of niet. En de Skyy Bar op de tiende verdieping heeft een magische aantrekkingskracht. Superlekkere cocktails, terwijl je ‘panoramisch uitzicht’ zegt. Die dertig seconden voor een pitch heb ik waarschijnlijk niet, maar als ik iemand met de eerste zinnen in mijn verhaal trek, vertel ik gewoon verder aan de bar.   

Hoi, ik ben Lissa Kemp. Wat dacht je van een cocktail van spanning, liefde en drama, geserveerd vanuit passion for fashion en met een tikkeltje mysterieuze afdronk? Onweerstaanbaar toch? Ik heb die cocktail E & M genoemd en je kunt hem nu bestellen.   

Zal ik je meer vertellen bij een Twisted Votkatini of gaan we voor een Skyy is the limit?

Lees verder op mijn site

Reacties op: SKY high … E & M

Gesponsorde boeken