Marloes Auteur

Blogpost: Marloes

Slaap Zacht Johnny Idaho, jeetje wat indrukwekkend!

Het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat ik het boek van Auke Hulst heb gelezen (slaap zacht Johnny Idaho), maar ik blijf het een mooi boek vinden! Wat een indrukwekkend onderwerp en wat een mooie beschrijvingen. De verwijzingen naar Moby Dick vond ik erg passend. 

Juist het onderwerp spreekt me enorm aan. Auke Hulst bespreekt in zijn boek dingen die in onze wereld nog net niet zijn (maar ik denk over en paar jaar wel). Dat raakte mij enorm. Ik ben na gaan denken over alle technologische ontwikkelingen. Wat kunnen we straks allemaal? Is dat ook wel goed? Ook de macht van de bedrijven en de rijke individuen wordt aan de kaak gesteld in het boek. Auke Hulst is kritisch, maar hij heeft mij ook aan het denken gezet! Kortom: een zeer waardevol boek!

Reacties op: Slaap Zacht Johnny Idaho, jeetje wat indrukwekkend!

Gesponsorde boeken