Annemieke de Schepper Auteur

Blogpost: Annemieke de Schepper

Slag om de Schelde in maatje 34


Ik ben begonnen met bloggen. Niet dat ik nooit een blog heb geschreven trouwens. Ik heb zes jaar lang een column gehad in het blad Schoolbestuur. Maar dat was een old-school column: vast aantal woorden (400), vaste opmaak en logo, in een printmedium, met een vaste frequentie (maandelijks) en voor een bekend lezerspubliek, namelijk de abonnees van het tijdschrift. Lekker duidelijk.
Nu is het anders. Mijn blog heeft geen vast aantal woorden, nog geen vaste opmaak, is online, heeft (nog) geen vaste frequentie om van een duidelijk omlijnd publiek maar te zwijgen.

Waarom doe ik het dan? Omdat het erbij hoort tegenwoordig. Bloggen schijnt de 'traffic' naar je site te vergroten. Dat wil ik wel. Want mijn debuutroman De stille oorlog van mijn vader ligt in de winkel. En ik breng hem graag onder de aandacht van mijn potentiële lezers. Inmiddels heb ik dus een eigen site, een Instagram-account en een zakelijke schrijverspagina op Facebook. En nu dus ook een blog.  

Voor wie nu denkt: arm kind, die waait met alle winden mee. Dat is geen lang leven beschoren. Geen zorg! Ik voel een diepe drang om te schrijven. Dus ook bloggen voelt voor mij zeker niet als straf. Of het voor u als lezer ook een genoegen is, hoor ik graag;). Ik hoop het.
Lees hier mijn eerste blog over mijn leven als romanschrijfster: De Slag om de Schelde in maatje 34. Veel leesplezier! 

Lees verder op mijn site

Reacties op: Slag om de Schelde in maatje 34

De stille oorlog van mijn vader - Annemieke de Schepper Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken