Sneeuw en ijs

Goede avond allemaal,
Vandaag gaat het een dubbele blog worden, omdat ik er gisteren geen heb geschreven. Rede dat er gisteren geen blog was: geen rede, gewoon te lui om te schrijven. Ik hoop dat iedereen een leuke tijd heeft met de sneeuw en dat het ijs meevalt. Geen sneeuwballen gevechten of sneeuwpoppen bij mij hier gezien

22-01-2019:
Het sneeuwde in ons dorp en bleef een paar uur liggen. Ookal was het maar 2 centimeter een heleboel mensen hebben ervan genoten. Mijn hond Djomie hield altijd van de sneeuw en speelde er graag uren in. Hij is nu 16 jaar, oud, blind, doof en kan niet zo snel meer lopen. Dus ik dacht dat de sneeuw een probleem zou zijn. Nou ik heb een wonder gezien, toen hij buiten kwam, bloeide hij helemaal op. Dit vertederde mij zo erg, dat ik in de sneeuw ging zitten en een halfuur naar mijn hond heb gekeken terwijl hij aan het spelen was (m'n kont en benen waren bevroren daarna, maar ach) 

Het boek van 22-01-2019:
(Verder gegaan) 150 blz gelezen uit het e-book Heir of fire van Sarah J. Maas en ben daarmee nu op blz 200.

23-01-2019:
De sneeuw was geen sneeuw meer. Een deel was gesmolten en een ander deel was ijs. Heel leuk als je ergens naartoe moet lopen (niet.) Voetje voor voetje kwam ik bij mijn bestemmingen vandaag. Sneeuw is leuk, maar als het ijs wordt is het een stuk minder leuk. Ben gelukkig niet gevallen : ) Djomie vond het ijs ook niet fijn, gleed een beetje uit en ik moest hem optillen.

Het boek van 23-01-2019:
(Verder gegaan) 150 blz gelezen uit het e-book Heir of fire van Sarah J. Maas en ben daarmee nu op blz 350.

Heb denk ik Heir of fire morgen wel uit, de verslaafde die ik ben kan dat wel aan.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Sneeuw en ijs

Gesponsorde boeken