LindaElstrodt Auteur

Blogpost: LindaElstrodt

Ingehaald door het leven

16-07-2020 door LindaElstrodt 4 reacties
4c688be8e243bde088f29bf6f37f9409.jpeg
Soms haalt het leven je plannen in en is het tijd om bij te sturen. Het is al een tijdje stil geweest op mijn Leesvoedsel pagina, maar het is tijd voor een update. In november 2019 kwam mijn boek Schaduwkracht uit. Een autobiografische roman over mijn reis van wanhoop naar hoop. Als je je eigen schaduw leert omarmen, hoef je nooit meer bang te zijn in het donker.

Helaas heeft het noodlot mij voor de derde keer in mijn leven onderuit gehaald. Vorige maand heb ik te horen gekregen dat ik uitgezaaide borstkanker heb en niet meer beter ga worden. Het voelde alsof de veilige grond onder mijn voeten wegzakte. Mijn grootste angst is ineens geen ontastbaar gevoel, maar een niet te vermijden waarheid. Ieder mens gaat anders om met grote tegenslagen. Na de eerste periode van ontkenning, ben ik nu in een acceptatiefase aangekomen. Het nieuws is teveel om ineens te verwerken. Mondjesmaat laat ik mijn gevoel toe. Ook nu weer komt er, net als na mijn borstkanker in 2012 en het plotselinge overlijden van mijn man Carl in 2014, een enorme vastberadenheid in mij naar boven om er elke dag alles eruit te halen wat erin zit. Kleine geluksmomenten, genieten van het nu en, als mijn energie het toelaat, een korte wandeling of een gek dansje in de woonkamer.

Ik was begonnen aan mijn historische roman Vrijbuiter over een onmogelijke liefde in de Jordaan tijdens de jaren 30 tot 50. Door de recente ontwikkelingen in mijn persoonlijke leven, heb ik echter besloten om een vervolg te schrijven op Schaduwkracht, omdat dat op dit moment dichter bij mijn hart ligt en het schrijven mij kracht geeft. Inmiddels ben ik begonnen met het schrijven van "Loslaten: gedragen door de liefde". Het einde is nog niet geschreven en dat ben ik ook nog lang niet van plan.
Lees verder op mijn site

Reacties op: Ingehaald door het leven

Schaduwkracht - Linda Elstrodt Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken