Antoinette Kalkman Auteur

Blogpost: Antoinette Kalkman

Spannend cadeautje ter ere van de weken van het spannende boek

In mijn vorige blog pleit ik voor een bredere scope bij boekmedia en boekhandelaren. Veel Nederlandse thrillerschrijvers komen nauwelijks bovendrijven in de boekhandel. Jammer er is dat want er is zoveel talent. Het is met name jammer voor al die lezers die dat moeten missen. 

Ik schreef ook dat een schrijver zelf ook veel moet doen om een merk te worden. Dat moet elke winkel, branche en kunstenaar, dus waarom een schrijver niet? Ik heb mijn eigen advies, als merkenbouwer, goed in de oren geknoopt en een cadeautje ontwikkeld. Speciaal voor de weken van het spannende boek. 

Mijn thrillerdebuut Bonuszoon past precies in deze categorie. Alle recensies geven aan dat het een super spannend boek is. Daarom geef ik in de weken van het spannende boek iedereen die Bonuszoon in de boekhandel koopt een leuk cadeautje: een Bonuszoon zonder letters. Een notitieboek om je eigen notities of verhaal in te schrijven, met de cover van Bonuszoon ter inspiratie. Het enige dat je hoeft te doen is een foto van het boek en de boekwinkel naar me sturen. Dat kan via messenger, facebook of per mail: contact@antoinetteschrijft.nl. c3d636c82a3988dacc1fdd019b304adb.jpg

Lees verder op mijn site

Reacties op: Spannend cadeautje ter ere van de weken van het spannende boek

Bonuszoon - Antoinette Kalkman Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken