Spread the word!

Oké, de eerste versie van mijn eerste boek was bagger. Ik ben op school veel gepest en heb nooit echt goed opgelet! Daarnaast was ik destijds aan het afbouwen met anti-deppresiva, en dat kan als bijwerking hebben dat je je taalvaardigheid verliest (zoek op ontwenningsyndroom en je ziet wat ik bedoel) Ik moest het dus opnieuw leren. 

Daarnaast zaten er gewoon beginnersfouten in: schijnbaar/blijkbaar door elkaar gehaald, gedachten tussen aanhalingstekens (Dit hoort niet) Hij besefte zich dat (Het moet zijn, hij besefte dat)

Maar goed, ik heb dus al schrijvende weer alles opnieuw geleerd en de oude versie aan banden gelegd. En met de nieuwe versie viel ik in de prijzen! De aanhouder wint!

Trouwens, voor degenen die de oude versie hebben, je kunt de nieuwe versie gratis downloaden bij de link onderaan deze blogpost. Ennuh ... Don't forget to spread the word, ofwel  de link. Als je zegt dat ze daar een gratis boek kunnen downloaden met toestemming van de auteur, dan willen ze wel. En vergeet niet om mijn boeken op je "Wil ik lezen plankje" te zetten. :) Goed en dan nu de link: https://www.smashwords.com/books/view/925456
Reacties op: Spread the word!

De val van Hymír - Owan Drake Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners