Meer dan 4,7 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Standaard dagje

Goede avond allemaal,
Vandaag 18-01-2019 heb ik weer niet zoveel om te vertellen (alweer!) Blijkbaar was deze week niet zo spectaculair voor mij, alleen maar de gewone dagelijkse bezigheden. En ik denk dat ik eindelijk weet welke categorie van mijn reading challenge ik als volgende ga aanpakken. De categorie April: Lees eens wat anders. Ik lees nooit boeken over superhelden/Marvelhelden en ben er ook helemaal niet in thuis. Heb in het verleden weleens een Spiderman en een Batman gezien, maar het is niet mijn genre. Er was maar 1 superheldfilm die ik goed vond en dat was Doctor Strange (keek de film alleen maar vanwege Mads Mikkelsen, hihi.) Ik heb 3 e-books die tot deze categorie behoren, ik weet alleen nog niet welke ik zal uitverkoren.

Het boek van 18-01-2019:
(Verder gegaan) 200 blz gelezen uit het e-book Throne of glass van Sarah J. Maas (uitgelezen.)

Het was niet de bedoeling om het e-book Throne of glass vandaag uit te lezen, maar Sarah J. Maas schrijft te goed om weg te leggen. Ik ga er geen recensie over schrijven (tis een priveboek) en ik ga morgen beginnen met het volgende boek in de serie Crown of midnight.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Standaard dagje